-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Thursday, October 8, 2009

Pemenang nya adalah....jenjenjeeeng.....

COOLABABY ClothDiaper GIVEAWAY !!!.... :)
yang telah berlangsung pada 4-30 September yg lepas...

Assalamualaikum...
Yg ditunggu dah tibaaa....
Sori le mommy2 semer....
Lama tunggu eh...seminggu baru nak dpt upload...

Ni dia proses2 menyediakan bekas undi...
Yg akan dicabut oleh mem kita...
Cik Puan Muda Khalysh Najlaa...

Seramai 43 peserta yang layak dah disenaraikan...
TERIMA KASIH YER SEMER... :)
Kerana sudi menjayakan giveaway ni....


Kemdian nama2 peserta dilipat2 dan dimasukkan kedalam balang undi...
oops balang kuih rayer hehehe...

Siap semua...sooo apa lg...
Silakan yer Cik Puan Muda untuk membuat cabutan....
And the winner is...

video

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

8. Mama Aisy
yeaaaa !!!!

CONGRATULATIONS!!!!
Adlina, meh bg address awak ya...utk pos hadiah yaa:)
"Salam Aisy...Aunty dpt tahu Aisy kena 'urinary tract infection (UTI)',
Aunty doakan semoga cepat sembuh ya...
meh kite suma doakan Aisy supaya cepat sembuh...
Semoga hadiah giveaway ni dpt sedikit sebanyak menceriakan hati mama Aisy ya..."

9 comments:

  1. Tahniah kpd mama aisy, dan kepada aisy semoga sembuh cepat...tahniah jgk kpd pn penganjur berjaya anjur contest ni :)

    ReplyDelete
  2. tahniah pd pemenang...nanti wt giveaway lg ye

    ReplyDelete
  3. congrats winner :) so cute la.. pic :)

    oh yeah kawan ada giveaway at twinshappiness.com

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah :D syukur sesangat sebab di kala hati ni rasa mcm nak tukar pakai CD lepas aisy ada prob kesihatan, tak disangka akan dapat hadiah CD..leh try n see da dif..tp skang ni dlm dilema nak beli CD ni sbb cash kena spare utk rawat aisy..kos treatment dia tinggi..smlm gi SJMC, juz ultrasound n lab test dah kuar RM450..following test might reach thousand over..adeh time mcm ni rasa nak keja maybank balik huhuh

    ReplyDelete
  5. ni add mummy aisy: adlina nasmi sha'ari, bahagian pengurusan pinjaman, pasaran kewangan dan aktuari, tingkat 5 tengah, kompleks kementerian kewangan, no.5 persiaran perdana,presint 2, pusat pentadbiran kerajaan persekutuan,62592 putrajaya.tima kasih sangat2 kat tuan umah :)

    ReplyDelete
  6. tahniah pd mama awisy...
    get well soon ok awisy...

    ReplyDelete
  7. selalu face the same prob..hehehe aisy pronouce as AAISH, not AISI..tok mama aisy pun dh habaq awal2 mesti org confius tp dlm buku eja aisy,not aish..takut nnt ubah ejaan ubah makna pulak..hehe cutenye nye juri tu..goncang goncang hihihih

    ReplyDelete
  8. tahniah pd mama aisy...
    semoga aisy cpt sembuh ye...

    ReplyDelete
  9. congrat pd mama aisy...smuga aisy pon cpt sembuh...

    ReplyDelete