-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Wednesday, September 16, 2009

Pre raya SHOW :)

Salam Aidul Fitri buat semua...
Dah tinggal tak berapa hari dah kita nk beraya...Geram sungguh aku tgk iklan raya Habib neh...
Asal lalu ja depan Habib Ampang Point...
Sat gi hubby punya dialog 'Sayang sungguh... xkiraaa la...'
Hahaha...mana xsayang tu dia gelang dia nala punya lap lip lap lip laaaap...
Bila la aku dpt bg hadiah best giler mcm ni kat mak aku...
Insyaallah...moga dimurahkan rezki...kene usaha kuat lagi nih...

Tahun ni beraya makin seronok dgn Khalysh...
Dah makin pandai serba serbi...
Insyaallah 26 Sept / 7 Syawal ni...
Nak buat kenduri kesyukuran & Aqiqah utk Khalysh...
Sesiapa yg berdekatan ngan Penang tu...
Jemput2 mai naa...nnt aku update address :)

Mem kecik ni...
Nak amik gambaq static dia punyaaa lah payah..
Jenuh shoot...
Tu yg pakat duk amik video nih...

Mem kecik ni dah makin pandai begaya...
Tgk je lah video ni...
Hem alahai...anak dara sorang ni...
Sakan...tui..tgkla keletah dia...haih...
video
Dgn iringan lagu aliff baa taa...
Telentok lentok dgn gedik nyer...
Sila lah maaf kan latar suara yg agak sumbangsih ituew..okey...
Suara xmandi lagi yer...hahaha
Besa la posa kan membuta lama skit...hiks
Baju ni baru dpt pagi smalam...dari Ja
Tekejar2 ibu turun dr katil kejor posmen kt gate...
Syian posmen xlarat nak picit hon...haha

1st baju kurung Khalysh nih...
Tasabaq2 dah ibu trus 'serelum' (pakaikan) kt Khalysh...
Xcited nak tgk rupe cek mek ni pakai baju kurung...
Sangat sangat saaaangat cute okey...
Kalau bukan mak di anak puji lebey2 sapa lg kaaan...
Khalysh pun kemain 'aceek aceeek acekkkk'
Bukan nak adik yer...maksudnyer 'cantek cantek cantek...'
Wah di timpa perasaan gitu...
Baru 1 thn setengah...kecik2 da pandai haih...
Siap tudung lagik...haaa dah mcm ustazah dah hohoo...
Insyaallah Amin...Amin...berkat doa bulan posa ni...
Moga Khalysh jadi anak yg Solehah & Taat pada Ibu & Papa...Amiiin...

Blik Penang Insyaallah Jumaat mlm...
Kompem jem xhengat punya...
Yg plg penting pas Nur Kasih...X ley mis tau...Adam & Nur ni...
Nak becentha lik ngan Adam ley tak?
Statement membunuh hohohohooo waa ampun...
'Slamat hari raya beee...nk duit rayer?' hehehe
I laaap uuu...

Ok la..melalut2 dah ni...
Ibu pun dah dah xkoser nak berebut mouse ngan Khalysh ni...
Ibu type dia delete...ibu type dia delete...
Jenuh laaa....
Dia pun sama sibuk...haaaih...

5 comments:

  1. sangat comel la ini budak.. tertambat hati cik mas padanya :)

    ReplyDelete
  2. heheheh aksi dia nari tu x bleh tahan sgt2 comel
    ha aku pun fanatik drama nur kasih tu
    dulu mmg xmo si nur tu berbalik pd adam
    tp lama2 aku lak suh si nur tu balik ke adam..kahhh mmg best gilakk cite ni...

    eh kat penang area mn
    aku dok penang haaa kt sungai nibong tu...
    pape nti bg alamat tu eh..mn lah tau leh dtg tuk aqiqah khalysh nti..

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  3. alahai.. comel nye.. Khalysh.. dgn ibu dia pun comel jugak nyanyi Alif Ba Ta... sungguh keibuan.... Cantiknya.... hikhik

    Salam AidilFitri Sarah!

    /abeb

    ReplyDelete
  4. bsar2 tu pkai bju kurung mmg cute kan?salam aidilfitri sarah dan keluarga...

    ReplyDelete