-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Monday, October 19, 2009

Khalysh cantek...

video

Macam ni la kalau bb girl...
Dah pandai melaram...Cik Kak nih...
Siap ditimpa perasaan lak tu...
Pantang tgk beg mekap ibu...
Sibuk la dia pun..."nak...nak...aatik..." (Nak nak cantik...)
Kalau xbagi mengamuk guling2...haih...
Bile dah dapaaat....
Gedik nyer kemain lagi...anak dara sorang neh...
Ish ish ish....anak sapaaaa ni....?

Khalysh @ 1year, 8mths :)

4 comments:

  1. fitrah kan itu mau chantek...anak dara saya juga begitu tapi bukan beg mekap umi dia aaa...sbb umi dia tak de pakai pape pun... tapi skang end up dengan asyik naik bisul kat muka...

    ReplyDelete
  2. hamboi..awal lg dah kena share makeup dgn dia. i guess mmg anak dara gitu la kot. miya ni kalau nampak i tenyeh lipgloss, dia tetibe dekat pecap2 bibir sambil kata "nak nak.."

    ReplyDelete
  3. hehehe...tu la dia naka dara memasing...hahaha habis2...suk besaq tak tau la melaram camna...

    ReplyDelete