-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Thursday, October 29, 2009

Khalysh 1st flight

Citer ibu bwk khalysh naik flight for the 1st time :)
Balik Penang 5 hari...utk attend wedding makcik suhaili...
Papa xble ikut balik sbb ada keje...
So papa hantar kite dua gi LCCT...

sampai2 papa amik gambar lentok2 manjer...
mase ni khalysh hepi lagi...

pastu dah nak masuk departure hall ibu plak lentok2 manjer...
ni khalysh dah wat muke sedey dah...ala syiannyer kene tinggal papa yer...

pic ni sepatutnya ada muke khalysh...tapi khalysh dah lari...
cakap 'atuut atuut...' (takut...tskut..)dengar bunyi plane tu...

ni haa terpengaruh ngan iklan airasia la nih....
actually xble amik pic kat sini..
Ibu wat muke kesian kat steward tu...
Hahaha dia amik kan jugak...kihkihkih...
Dah le ibu & khalysh passenger plg lambat naik...
Last sekali plak tu...naik2 trus plane gerak...hahaha....
Kompem pilot tu duk ushar je dr atas ' Haih...2 beranak nih...'

Ble tak dah nak belepas nih...sempat amik pic lagik...

Diatas awan....

Pic huru hara ibu ngan khalysh...

Khalysh lil hand touching the sky...

Habis kemot2 tiket...

Lagi pic huru hara....jenuh nak kontrol
Mana tak nya Khalysh sibuk sgt...nak amik ni nak amik tu...
Godek sana godek sini...nasib le 45 minit jer flight...
Kalau tak ibu mmg serender...

Alhamdulillah dah sampai Penang dgn selamat...
khalysh layan tgk anak pak arab...sementara tunggu beg kuar...
Tok wan dah siap tunggu kat luar tuh...

smpai je umah wan...khalysh togel...
wan jamu khalysh kopok...

khalysh & tok wan..
.
.
.
.
.
.
.
Dah puas 5 hari blk Penang....
So smpai le mase nye nak balik KL....
Maktok ngan Tokwan...plak hantar Khalysh g airport...
Tu bear biru tu...Tokwan baru belikan utk Khalysh... :)
cucu manjer sorang nih....

Before masuk kat departure hall tu...
sempat lagi Tokwan layan cucu tgk Fish....
.
.
.
Pic dlm plane ibu xsempat nak amik...
Sbb plane penuh...row kiter duduk kiri kanan ade org...
So xde space ibu nak amik pic....
Lagi nak pegang khalysh lagi... :)

So tu le dia alkisahnya 1st time khalysh naik flght....
The end... :)

5 comments:

  1. napa asyik posing lentok aje tu..nak tunjuk manja eek?

    ReplyDelete
  2. comeynya khalysh...
    damia tiap kali naik kp slalu meragam. tp kalau cukup mkn n mood baik sepanjang perjalanan dia sibuk main2 dlm kp :)

    ReplyDelete
  3. sarah, khalysh nangis tak masa flight tu berlepas? sebab bunyi bising kan... ayra blom penah naik flight lagi...

    ReplyDelete
  4. khalysh xnangis...tapi memule tu mcm xsenang duduk...bagi roti kat dia...ada mende nak menguyah kurang la skit dengung telinga dia tu... :) tapi dia sibuk nak panjat2 picit butang2 kt atas kepala tu....haru2...

    ReplyDelete