-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Wednesday, March 27, 2013

Genius Aulad Kampunglimpik 2013

Tadaaa....17 Mac 2013 yang lepas telah berlangsungnya kampunglimpik Genius Aulad ;D
Ibu & Khalysh tersangat lah excitednya sbb ni 1st time ibu & Khalysh dapat join sportday school.
Last year masa Khalysh kat SmartReader xberkesempatan nk join sport day... ;D
So kul 9.30 pagi kami sekeluarga sampai ke Wetland Putrajaya...sib baik dekat choih ja ;D
Sampai2 terus breakfast dulu ;D


Dibawah pokok palma ni la kami berkemping ;D
Papa lepak jela, lawak pulak kalau papa nk join sukan dengan bertongkat kiri kanan ;D
So papa jadi kemre men lah ya...


 Khalysh ;D senyum terpaksa hahaha pastu marah2 sebab suruh dia senyum...haish...


Kashif kalau bab amik gambar...sebut smile je...teleng kepala kemain haish... ;D


Fav cookies ;D OREO...oyooo oyooo oyooo....


1st game, main kendong baby ;D


Bila dapat habis kan 1 game Khalysh akan dapat 1 cop...so ada kotak yang mesti dicop untuk dapatkan hadiah...pergh...banyak tu... ;D


Ok papa tau la papa bosan duduk sorang2bawak pokok aje....semut pun disnap nya... ;D


So for the rest of the morning sampai tghari, ibu mengelek 3org budak ni kehulu-hilir dari 1 game ke satu game...fuhh mmg penat giler...tapi seronok sangat dapat join main sama2...Khalysh, Keisha & Kashif ;D


Dah habis 10 games & collect cop...memasing dah macam nk pengsan dah rupa...
Keisha dah mula merengek mintak didukung dah la debab, sib baik Kashif mengalah ;D
Kalau tak mau bengkok tulang ibu haha
Minum air gedegak gededuk, haaa baru tau penat, dahaga...panas plak tu...kul 11 dah pun... ;D


Masing-masing kemas2 tikar dan barang2 semua terus g redeem hadiah & cau cin cau kampunglimpik....
Ibu dah terbayang shower & katil kt umah dh... ;D
Oh hari yang sgt penat tapi seronok sangat2...


Luv,
Sarah...

6 comments:

  1. Salam sis.u back after so long hiatus.dah besaq1 dah twin.& khalysh nampak sgt kakak2 dah.hihi..

    salam kenal-fad-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk nk reply komen u pun dah xtentu hala nk reply kt ne...lama gile xberblog ;D

      Delete
  2. Salam Fad ;D salam perkenalan juga...tekejut I tgk blog ni...dah mcam2 features dah hihi...gile lam xbukak...I nk tukar background pun dah tak reti,hahah tekial2 dibuatnya, apa pun dah makin mudah nk update post & gambar...if not jenuh nk edit segala bagai ;D

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete