-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Friday, March 8, 2013

Assalamualaikuuuuum....ya ana punya blog lah...

Saya rindu sama blog saya...
Saya rindu sama blog saya...
Saya rindu sama blog saya...
Saya rindu sama blog saya...
Saya rindu sama blog saya...
Saya rindu sama blog saya...

Tersengih2 sorang2 bila baca balik post2 lama...
Betul2 mengimbau kenangan...
Ketelah si Khalysh...
Saat si kembar dilahirkan...

Namun masa dan keadaan membataskan segalanya...
Banyak cerita-cerita yg nk dikongsikan bersama...
Rugi rasanya xdapat jot down all the experiences...
Buat tatapan diri ini dan juga anak2 dimasa hadapan...

Xpe its ok...everything happend for a good reasons kan...
Rasanya kini masa untuk spend for blogging agak sesuai... ;D
Twins pun dah 2thn dan kakak pun dah pandai main sama2...

Ok lah... dapat buat 1st entry sapu habuk....
Pun dah cukup best dah ;D Da di daaa....

Buat Khalysh, Keisha dan Kashif akan ibu tunai kn janji ibu...
Untuk menyimpan memori kita dalam bolg ni buat tatapan kalian suatu masa nnt...



Pengarang jantung ibu....Sayang kalian ketat2 ;)

 

4 comments:

  1. hahaha.. i can imagine how busy u are... 2 org pun takde masa dah nak update blog.. inikan pulak 3 org.. serentak 2 pulak tu.. happy u're back..

    ReplyDelete
  2. mamaeesya...thanks ;D harap2 rajin lah lepas ni ;D

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete