-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Thursday, October 8, 2009

Cerita raya 2

Ni ler dia anak dara sorang ni....
Jenuh gerak nak bangun pagi raya...
Haih...smbil pejam2 tu pun ley tesengih2 lagi tu...
Mata malas tul nak bukak ish ish ish....
Kalau xkejut tu sesajer je bgn nak main2 kan...
Kacau org tido sumer kan...
Kalau dikejut tu...susah tul nak bukak mata...

video

So ni le dia adegan di pagi raya...
Sib baik surau tu depan umah jer...
2-3 langkah dah smpai...
20minit lagi nak solat raya...
Baru kejut Khalysh...
Nak tak nak memamg kene bwk Khalysh sekali...
Sebabnya....
Tahun ni ibu ngan papa ajer yg beraya kt Sg Nibong... :(
Sib baik Teluk Kumbaq dkt jer taw...
Malam raya blk pi makan ketupat siap2...
Takut habis esuk...aci tak hahaha
Yg lain sume turn beraya umah mak mentua memasing...
So xde sape nak teman Khalysh kt umah...


---Haih ni awat ni...duk terempon rempooon nih---

Siap ngan baju kurung polka dot dia tu...
Dgn tudung sumer, kemain lagi gi surau...
Behave je anak dara nih...keee still mengantuk lagi....hahaha
Balik je umah lom sempat ibu nak tukar unifom...
Bederu2 org dtg beraya...
Hai dah umah bedepan ngan surau...
Mmg kene attack le jwb nyer...xmenyempat-nyempat tul depa ni...
Apa pun kasi le can org nak bukak telekung, tukar2 baju ke...
Beraya anak beranak dulu ke...

Waaaa mmg menantu mithali lah ibu tahun ni...
Dgn baju raya pun xsempat nak posing...huhuhu...
Trus mcm lipas kudung kt dapur...
Dah le sorang2, masuk dapur silap2 org igt bibik...ahahaha...

Haaa ni kejadian x diingini telah berlaku...
Sampin papa bocor...huahuahua...
Mmg lawak dipagi raya la papa nih...
Sampin lak abang ipar yg punya...
Haih mmg wat naya tul laaa...
Cemana dan bila jadi nyer pun xdapt dikenal pasti...
Alih2 smpai umah dah upe nyer gitu... :)
xpe papa wich ever way...papa tetap hensem...
kan papa kaaaan...
kene puji lelebey skit nih...jek jek skit...haaa :)


---ooopsss---

So nile rupenyer ibu yg exhausted baju pun xsempat tukar taaw...
Dah ptg dah pun...sedey taw...
xde mood dah...xpala papa...
Nnt kite amik gambar mcm last year yer kt studio... :)
Tak pon gambar raya lompat2 kt tmn yer...
Skang ni mood letih busuk belengaih2 nak mandi zassss tidooo...
Kalau bole leeer...huhuuuu...
Kang nak kemas dapur lak...fuh


---uuuu uuu ibu busyuk---

Haaa ni pic ni xpenah upload lagi nih...
Pic raya last yer...
Masa nih Khalysh 8 bulan...
Gedebab tul...

---Raya 2008 Khalysh @ 8 mths old :)---

Sambung Cerita raya part 3 plak... :)

2 comments:

  1. comeinya khalysh bertudung & berbj kurung tue .. so cute ;-)

    ReplyDelete
  2. comey gilakkk khalysh pki tudung tu...pinjam bleh..hehehehe

    ReplyDelete