-------------------------------------------TERIMA KASIH SUDI DATANG KE BLOG SAYA ;D-------------------------------------------
-----------------------YANG MANA ELOK JADIKAN PANDUAN, YANG MANA BURUK JADIKAN TAULADAN ;D-----------------------
--------------------------------SALAM KASIH & SAYANG, LOTFI-SARAH-KHALYSH-KEISHA-KASHIF--------------------------------

Thursday, December 31, 2009

SokSek'96-after 13 years,2009 Reunion...

Last weekend...26hb Dec...
Its a reunion day for SokSek'96...
SokSek? = Sek Men Sains Tun Syed Sheh Shahabudin...
Atau Sek Sains Pulau Pinang atau nak short form lagi tuuu yg jadi SokSek tuuu
Byk sgt SSSSS susah sgt nak sebut... :)

Semangat kami balik Penang...on that weekend...lol...
Xsabar nak pi tgk skolah balik...after 13 years...
Alhamdulllah ramai jugak yg datang...
Kiranya reunion yg plg terbesar dan berjaya setakat nih...

Both of us are frm the same school...jgn tak tau...
Tapi aku masuk skolah tu masa form 4 :)
Oooopsss...haaa haa ha!
Tapi kami xberchenta masa skolah taaaw...xaci xaci....

Haaaa....
Teeerrrrjumpak kt KL lepas SPM...aci tak?
Mase tu le baru start citer Hinndustan nehi nehi heee...ahahaha...
Mana tak hindustan nya, 1o thn pastu baru kawen...haih...
Khabi Khusi trus Khabi Gaaaaammm....lol...

Haaa ok btw...before akkak melalut-lalut...
Meh layan piccas...onthe the eventfull day...
Nanti la lenkali kite cite bab tu naaa...
Btw ni je piccas yg aku smpat snap...
Xpe dlm FB gmbar yg lelain belambak2...
Tu pun xhabis tgk suma lagi... :)
Elok smpai skolah...Khalysh lah lena...
Xsmpai ati nak gerak...satgi moody lak...
Byk crita ak nnt...
So layan la Khalysh lena smbil posing manje2 gitu...wah...
Lepas 1hr mcm tu baru putri beradu ni bangun...
Baru le dpt join papa yg dah lame dah melepak...
Catch up the latest stories with old fwens...
Ni turn papa lak layan Khalysh yg nak makan "Iiiipaaap! Iiiiipap!...."
Ibu nak borak2 yer papa...
Dewan yg penuh nostalgia... :)
Baru aku perasan eh kecik nau rasa dewan ni...
Dulu dewan ni la aku rasa dewan plg besaq...
Dolu2 jenuh ketaq lutut duk kat atas pentas tu...
Masa kena kuis agama islam...hahaha
Eh mana papa...hish...
Oooo papa tinggai ya...
Khalysh duk khusyuk makan "Iiiipap"...
Eemmm makan laaa...janji duk diam2...okeh...
Mana xdiam nya...pas makan tu dia cakap "Bibuuuu...uu uh..."
Smbil pegang bontot...
Adoooi...uuu uh lak...anak dara nih...ahahaha
Setel bab meeting ALSPEN, yg kt dewan besar pagi tadi alumni nyer meeting...
Semer2 berkumpul kt kantin skolah...utk batch 96 nyer meeting kecik lak...
Masa ni Khalysh dah lari2 satu kantin dah...
Ni dlm pic ni dia cakap "Aaaamau aaaun...aaa mau...!! (xmau daun xmau)
Haaa haha bunga cikkak ni xreti nak sebut lagi...
Pehtu dia banyak akai...
Nampak sinki sibuk lak "Nak acuh aangann....nak acuh aangann..."
Selagi xdpt duk menyanyi2 laaa..."Nak acuh aangann....nak acuh aangann..."
Haih...
.
.
.
.
.
Later that nite,yg duduk luar Penang...
Semer check in kt Hydro Hotel Bt Feringgi...
Kami xcek in la sbb dekat choih ja pun...
Lagi pun sat gi maktok Khalysh bising lak...
Mana pi cucu dia...hahahaa sapa nak jawab...? :)
So malam tu all of us dinner kt sana...
Ni pic all the girls...ada yg xde ni...naik atas tidur kan anak jap... :)
Dah mak2 org dah semer ni...hish...
Tapi kecomelan tetaaaap terserlah...ahahahaaa
Ni bapak2 org plak...kebanyakan nyer PJK dah...ooops (perut jauh kedepan)... :)
Time amik gambar semer tahan napas...keh keh keh...
Ni dia semer2 org...
Haih riang ria muda remaja terserlah...
Tak sangka dah 13 thn dah...
Meninggalkan alam rumajaaa...
Dlm pic ni baru suku aja kut...
Hopefully next year lg ramai yg dpt join... :)

Really had a great time last weekend...
1 hari xcukup nak catch up rasanya...
Really looking fwd for the next Gath Event...

5 comments:

  1. eh..sarah ex soksek ghupanye..;).diyana..jenan..batch 99

    ReplyDelete
  2. haah...betui tu...kalo sehari memang tak pueh reunion...tp nak buat byk hari pun agak susah bila masing2 dah berkeluarga...except if both hubby and wife sama sekolah tu, senang sgt la...takdak alasan nak escape hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh syioknyerr... dah beranak pinak then jmp blk. sure kelakar bila terigt kisah2 ms skool dulu.

    ReplyDelete
  4. Diyana: laaa ye ke...junior la nih... ;)

    Mama Kimi & Tasya: saja pun...xdan nak sembang suma2 pun...xpa2 nxt time suh organiser wat aktivity for the hubby/wifey plak..so tak de la tekulat2 nnt bila nxt reunion... :)

    Mummy Aqil: sgt sgt seronok...kalau bab2 kelakar ble gelak smpai kuar ayer mata...hahaha

    ReplyDelete